Raya Giveaway RM1000 by Nile.Com.My

dah lama rasanya tak update blog . banyak benda nak share tapi untuk hari nie ika nak join satu giveaway . sign in je blog, tengok dah ramai blogger yang join . tu yang buat rasa nak join jugak . lagi pulak ika memang selalu shopping online di Nile.Com.My . antara barang yang ika pernah beli di Nile.Com.My nie ialah Mixed Color Purse/Wallet - Pink, Haniya Two Tone Chiffon Long Dress with Lace Sleeve dan Haniya Embroidery Dress - Blue. laman web nie kawan baik ika yang kenalkan . so, sejak tu memang selalu la ika shopping kat Nile.Com.My nie . ada jugak ika tolong belikan untuk orang lain . hahahaha ! :P


meh la ramai-ramai kita join Raya Giveaway RM1000 by Nile.Com.My nie sebab korang boleh pilih 5 barang  dari Jualan Raya Meletop 2016 yang korang nak sangat . kalau ada rezeki, Inshaallah dapatlah barang tu nanti . heeee . so, 5 barang yang ika nak sangat-sangat dari Nile.Com.My nie ialah :


ProductTraveler Backpack 
JLM2016 Sales price: RM19.90
Date: 30/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


ProductStylish 3-in-1 Women Bag
JLM2016 Sales price: RM24.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 360 units only


ProductPortable Car Vacumn
JLM2016 Sales price: RM8.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only


ProductStylish N Design Shoes 
JLM2016 Sales price: RM16.00
Date: 23/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 480 units only


Product3mm High Grade Yoga Mat
JLM2016 Sales price: RM11.90
Date: 21/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only

ok done pilih 5 barang . lepas dah siap pilih tu, korang boleh la emel ke give_away@nile.com.my dan bagi details macam kat bawah nie ;)

Subject : Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

Link Blog :
Nama Penuh :
No Telefon :

korang boleh check no korang dan result kat SINI ^^

tarikh tutup : 30 Jun 2016

good luck untuk semua yang menyertai :)

1 comment:

  1. https://macammacamcite.blogspot.com/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com