Cosmoderm : Third Year

ika start pakai Cosmoderm nie pada Julai 2013, kalau diikutkan, sekarang dah masuk tahun ketiga ika pakai produk Cosmoderm nie . Alhamdulillah masih bertahan pakai Cosmoderm . takmau dah tukar . seramm . hahahaha . takut kenangan lalu berulang kembali . takmauuu oii . nak tengok kenangan lalu ? gambar belah kiri tu kenangan lalu . kahkahkah !


yang kat atas nie gambar selepas setahun pakai Cosmoderm nie . masa nie takdelah gemok macam sekarang . kira sedang-sedang lah . sekarang gemukkk . maluu nak up gambar . ehhh . masa nie dah gemuk tapi sekarang lagi gemuk . ooppps . sekarang bukan nak sembang pasal gemuk, sekarang nak sembang pasal keberkesanan produk Cosmoderm nie . seriously produk nie memang sesuai dengan ika . syukur sangat sebab dah berjaya jumpa produk yang sesuai dengan ika . maklumlah pesen kulit sensitif nie susah la oii .


sepanjang ika guna Cosmoderm nie, ika dah berjaya la pomot kat dua tiga orang pasal produk nie . kahkahkah ! dan berjaya hasut diorang untuk cuba produk nie . salah seorangnya adalah bff ika sendiri . kulit dia pon bermasalah . so, ika suggest la kat dia suh try Cosmoderm nie . dan Alhamdulillah sekarang kulit dia dah okey . seronokkkk sangat tau ^^


nie gambar latest selepas 3 tahun bersama Cosmoderm . no filter . yang gemuk tu pon tak filter . memang gemuk . hahahahaha . dulu dah gemuk, sekarang lagi gemuk . Alhamdulillah kulit dah hokey . jerawat dah takdak . yang ada lagi parut . dalam usaha nak sental parut pulak . hiksss . thank you COSMODERM ! ^^




No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com