Goodbye Husna !

bulan lepas, ika and the geng p makan-makan di Restoren Tokmat . sebelum nie ika dah penah pegi makan di Restoren Tokmat nie dengan bff ika si Laila . boleh baca kat sini : http://www.nooratikahramli.com/2016/02/shell-bration-di-kedai-makan-tok-mat.html . kali nie ika p makan dengan geng-geng site visit ika sekalikan dengan meraikan husna dapat kerja baru .

kami berkumpul kat situ dalam pkul 8 malam lebih camtu la . malam tu orang tak ramai . so, takde la kami bersesak-sesak . lama jugaklah dok kat situ . hehehe . sementara tunggu safiq dengan wife dan anak dia, kami selfie dlu dengan husna yang dah nak pindah :'(



malam tu kami order 2 set shell out . shell out kat sini memang sedap bagi ika . kat tempat lain tak pernah try pulak . setakat nie memang sedap la shell out tokmat nie . disebabkan kami 5 orang, so 2 set pon dah cukup . itupon jenuh nak menghabiskan . hahahahaha ! safiq sampai je, kami terus makan-makan sambil dok melayan anak dia . shomellll wei . sebijik muka safiq :P


macam dora pon hadoooo . hahahahaa ! dah habis makan, semua pakat kenyang . duduk la kami kat situ sambil layan Insyirah . pantang nampak kamera, terus buat macam-macam gaya . comellll oii kamu nie Insyirah . geram nak cubit tapi anak orang, diamkan saje lah :P



fatin eksaited dgn Insyirah :P

 

rajin Husna nie layan si Insyirah . heeeee . btw Husna, good luck kat tempat baru . jaga diri . jaga makan . jaga hati . ehhh . yang penting ingat kami Gangster J nie selalu . kenang daku dalam doa mu . ewahhh . takmau sedih-sedih kat tempat baru . be happy . nanti balik Ipoh, kita p picnic . hokey ? :P

1 comment:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com