Dhea Isabella Dress | NFH Boutique Gallery

holla ! hari nie ika nak share satu lagi dress yang ika sempat beli online di NFH Boutique Gallery . yang nie adalah dress ke 5 yang ika beli dengan NFH nie . tengoklah betapa ika suka shopping online di NFH . lalalalala . baju diorang sangatlah lawa ! korang kalau nak tengok dress yang lain yang ika dah update, boleh klik SINI, SINI, SINI dan SINI :)

so, kali nie ika nak share satu lagi dress iaitu Dhea Isabella Dress dari NFH Boutique Gallery .

NFH Facebook :)

haaaa . yang kat atas tu model NFH . shantekkk kan ? yang kat bawah nie model tak berbayar yang debab . hahahahaha ! dalam banyak-banyak dress yang ika beli dengan NFH nie, yang nie adalah dress paling ika suka, paling ika sayang . heeee


sekarang ika lagi suka pakai dress bila p ofis . senang .ada dress yang tak payah nak iron bagai . itu yang kite nak . hahahaha . btw, dress nie material dia memang best . selesa . so, takda lah rasa tak selesa bila buat keje . ika suka material dress nie . pape pon, lepas nie nak shopping lagik ! ^^

1 comment:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com