Asus Zenfone 2 ZE551ML

entry fon . yeahhh . sebelum nie ika dah penah share story Doogee X5 Pro ika rosak, Samsung Galaxy Note II ika dah sihat dan sekarang ika dapat fon baru pulak . hahahaha :P sementara Note II ika tu nak sihat, ika dapatlah fon baru . Note II tu dah bape bulan orang tu baiki tapi tak siap lagi . so, ika pon dapatlah fon baru . dapat saje fon baru nie, kakak mesej cakap Note II ika dah sihat . kau rasa ? hahahahahaha !

masa tu tak tahu nak rasa ape . rasa happy sebab dah dapat fon baru ? happy sebab Note II dah sihat ? rasa bersalah sebab dah tak tahu nak pakai fon yang mana satu . itu yang sebenarnya . kikikiki . so, lastnyaaa ika decide untuk bagi suami ika pakai Note II ika tu walaupon fon tu warna pink gitewwww . suami pon pasrah je lah sebab si Doogee yang ika bagi dia pakai dulu pon ika yang rosakkan .

so, let me introduce you with my new baby . wakakakaka . Asus Zenfone 2 ZE551ML . ika pilih warna merah . sebab ape pilih warna merah ? sebab takde warna pink . hahahaha ! mulanya macam berkenan kat si Oppo F1 tapi bile tengok fungsi dia, macam lebih berkenan dengan si Asus nie . oppo tu kalau yang pesen suka selfie tu ok lah :P

google ^^

kat atas nie gambar google . nampak lah merah tu . kat bawah nie ika punya . tak nampak merah kan ? sebab dah cover dengan casing tu . kalau tak, memang merah . shantekk sangat . lalalalala


yang ika dapat nie 32GB storage . banyak nauuu . boleh la download segala bagai mak nenek masuk dalam tu . segala bagai movie marathon la lepas nie ohoiii . ika nie pesen suka tengok movie . lepas dah tengok, ika delete . kahkahkah ! sama macam tengok running man lah . songlap orang punya . lepas dah tengok, delete . masuk movie lain pulak :P

setakat nie ok lagi lah di si Asus nie cuma time charge, kemain panas bateri dia . nak kena letak depan kipas ke hape ? hahahahaha . yang lain semua ok . smooth je keje dia . good job ! pastu bateri dia laju je bila kita caj . takyah nak tunggu berjam-jam lamanya untuk bateri full . dan sekarang fon nie jadi mangsa ika untuk main game . hikss . itu sahaja review si Asus . ececece :P nak tahu lebih lanjut berkenaan telefon yang awesome Asus Zenfone 2 551ML nie, boleh la ke http://www.gsmarena.com/asus_zenfone_2_ze551ml-6917.php

2 comments:

  1. geng asus la kita...Ika, kalau tgh cas hp tu, cuba buka apa2 casing belakang...eca tgk Ika punya ne mcm da casing transparent tu kan (tak tahu pe nama dia)...tp cuba buka..sbb tu yg buat panas & off handphone la bila cas..eca xpakai back casing tu sbb mmg akan panas bila cas.

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com