Aisha Dress | NFH Boutique Gallery

hari nie nak share dengan korang satu lagi dress yang ika berjaya beli secara online . memang ika suka pakai dress . tengah dok gilakan dress . hahahaha ! kebanyakan dress ika beli secara online dengan NFH Boutique Gallery . dress diorang semua lawa-lawa . ika pernah update 3 dress dah yang ika penah beli dengan NFH nie . korang boleh klik SINI, SINI dan SINI :)

so, kali nie ika nak update lagi satu dress dari NFH Boutique Gallery . nama dress nie Aisha Dress . dah lama ika beli . baru sekarang nak pakai sebab kena potong kasi pendek dlu . hahahaha . tuan dia tak berape nak tinggi :P




ini lah dress yang ika beli . warna purple . memandangkan ika belum lagi ada dress warna purple, so beli lah satu . nak tengok yang ika dah pakai ? yang kat atas tu model versi cun melecun . yang kat bawah nie model versi tembam . hahahahahaha !


seriously ika memang suka semua dress dari NFH Boutique Gallery nie . kain dia sangatlah best . yang nie material yang diorang guna ialah Moss Crepe Korean dan Sonket . songket tu yang kat lengan tu haaa . dan dress nie breastfeeding friendly . no worry hokeh ? kalau korang berminat, boleh la link kat atas tu . happy shopping ya ! ^^

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com