Adelia Dress | Color Blast

nak promote dress lagi ohoiii . tak habis-habis lagi dengan dress ye ika . kali nie ika nak share lagi satu dress yang ika beli secara online . kali nie beli kat Color Blast pulak . ika beli masa diorang buat sale . hahahaha ! RM55 je ohoiii . beli satu dulu sebab nak try . kalau helokk, nanti hakak repeat order gituwww .


meh la ika tunjuk sikit dress yang ika beli tu . dress nie nama dia Adelia Dress . kat colorblast nie ada banyak jenis dress . so, korang boleh la pilih yang mana korang berkenan . ika punyalah berkenan kat dress nie sebab warna dia shantekkk sangat .


kombinasi warna yang sangat cantik bagi ika . pastu corak dia tu sekali tengok macam batik gituwww . so, boleh la ika pakai hari khamis . hahahaha ! bila dah pakai tu, seriously sangat besttttt ohoii . kain dia lembut sangat . flowy baq hanggg . pastu dia memang terletak elok je kat badan . yang ika beli nie saiz M . saiz M biasanya memang ngam-ngam dengan ika tapi yang nie besar sikit tapi still ok . makcik ika cuma betulkan kat bahagian pinggang je bagi ikut tinggi ika . disebabkan nak potong bahagian bawah tak boleh . bawah tu kan ada corak . so, makcik ika potong kat bahagian pinggang tu . lagipon kat pinggang tu memang boleh nak baiki ke hape ke . dan ade jugak zip kat bahagian dada tu untuk breastfeeding . hokey ?

so, keputusannya nanti nak repeat order . bestttt ! happy shopping guysss :P

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com