Tasik Raban, Lenggong

dua bulan yang lepas kalau tak silap ika . suami ika bawak ika jalan-jalan di Tasik Raban, Lenggong . dah lama teringin nak pegi jalan kat sini . sebelum tu ada la bagitahu suami . so, weekend tu dia bawakkan ika ke sana . pemandangan kat sana seriously sangat cantik !













cantik kan pemandangan di sekitar Tasik Raban nie . kami pegi masa tu pagi lagi . so, takde la panas terik sangat . malam sebelum tu kami bermalam di rumah mak saudara suami . so, pagi-pagi terus pegi jalan-jalan kat Tasik Raban nie . takde buat apa pon . sekadar tengok pemandangan yang awesome ^^


terima kasih suami ! ^^

2 comments:

  1. cantiknya ciptaan Allah...air kebiruan, tenang tengok. dah lama tak ke Lenggong Perak. lepas ni nak try la jalan2 kat tasik raban. tq atika :)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com