Shaklee for the FIRST TIME

akhirnya setelah berbincang dengan suami, ika putuskan untuk try produk Shaklee buat pertama kalinya . sebelum nie dapat hadiah supplement nie tak pernah pon ada perasaan nak try makan tapi sekarang, MESTI makan dan cuba produk nie . disebabkan kakak ika nie pon makan supplement nie, terus je lah ika order dengan dia . dengan kakak, dapatlah harga kasih sayang sepenuh hati dan perasaan ! hahahahaha


sampai je barang nie kat office, terkejut tengok . besaq nye kotak . takut pulak rasa nak try . hahahaha . padahal itu alasan taknak makan la tu . suami ika dok pujuk suruh try je lah dulu makan supplement nie . kalau sesuai, teruskan je lah . kalau tak sesuai, stop je lah makan . sebab bukan semua produk tu sesuai dengan kita . ye dak ? :P


kat atas nie antara produk yang ika beli . ika beli 3 produk iaitu ESP, GLA dan VITA LEA . yang Vita C Plus tu ika dapat hadiah daripada seorang blogger . esp tu satu ika punya, satu lagi adik ipar ika punya . ika tolong belikan saja . kikikiki .

Alhamdulillah sempat la try supplement nie sebulan . lepastu stop . hahahaha ! jangan tanya kenapa ika stop :P

1 comment:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com