Selamat Pengantin Baru Pak Ngah !

entry untuk bulan 3 tapi hujung bulan 4 baru nak update entry . bertabahla ika . sekurang-kurangnya kau update walau seciput sahaja . hehehehe . so, entry kali nie just nak ucapkan Selamat Pengantin Baru buat Pak Ngah . walaupon dah sebulan lebih . kahkahkah ! nie family sebelah suami ika . pakngah kami nie sebaya dengan ika dan suami ^^

masa majlis sebelah perempuan, ika dengan suami sempatlah balik . so, meh la tengok gambar sekitar majlis perkahwinan pakngah kami nie . ter'match'ing pulak warna dengan baju pengantin :P

muka masam tahan panaihh . hahaha






 

lepas akad nikah, kami terus berarak ke rumah pengantin perempuan dan apa lagi . . . makan lah ! hahahaha . btw, tahniah buat pakngah dan makngah . terus dapat title makngah :P semoga hubungan yang terjalin nie kekal sehingga ke syurga jannah . Inshaallah ^^



last but not least, gambar pengantin 5 bulan . wakakaka . everyday is wedding day . hahahahaha ! pengantin nie jarang dapat jumpa sama-sama . pjj . camtulah . bila entah dapat dok sekali . sabarlah pukpuk :(

2 comments:

  1. da sesuai sgt ika & husband jdik pengapit tu..matching dgn pengantin

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com