Majlis Perkhidmatan Cemerlang KKLW Tahun 2015

ini cerita bulan 2 punya . baru sekarang nak udpate kat blog . hehehe . pape pon memang nak kena update jugak pasal benda nie . one of my sweetest memory . so, bulan dua yang lepas ika dapat Anugerah Perkhidmatan Cemerlang bagi tahun lepas iaitu 2015 .

majlis kali nie diadakan di UPM Serdang . so, kami kena datang awal sehari sebab ada raptai . gambar kat bawah nie masa raptai majlis tu . bukan praktis amik sijil tapi praktis amik gambar kau nie ika . lalalalalala .


disebabkan majlis kali nie diadakan bagi semua jabatan di bawah KKLW, so memang ramai sangat . penuhhhh dewan . masa nie lah kau baru tahu betapa ramainya yang cemerlang . hehehe . so, untuk hari berlangsungnya majlis tu, kami kena datang awal . sampai je, terus bergambar kat tempat yang sama macam hari sebelum tu . kikikiki .

ika nie dah makin kurang baju kurung sebab ika lebih prefer jubah atau dress . so, nak taknak ika terpaksa p cari baju kurung baru . pulun cari dengan bff ika sebelum bertolak ke majlis nie . akhirnya dapat jugak baju yang menarik perhatian ika . hahahaha :P sajalah pilih warna camni sebab barulah ceria ^^



rasa macam majlis graduasi pulak . hahahaha ! terima kasih boss sebab amik gambar nie masa kat atas stage . kikiki . gambar kat screen pon jadilah kan . gambar majlis nie dah pon siap tapi ika tak p amik lagi . menyesal pulak rasa tak amik yang pos . blerghhhh



big thanks untuk semua yang terlibat dengan kerja ika . terima kasih buat bos-bos dan ex bos yang percayakan ika . ika sendiri tak percaya ika boleh buat kerja nie sampai sekarang . terima kasih buat semua yang banyak tolong ika selama nie dari ika kosong tak tahu ape-ape sampailah ika dah tahu serba sedikit . terima kasih suami yang tak putus-putus bagi semangat . terima kasih semuaaaaaa :D

2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com