2 Bulan

Assalamualaikum dan hai korang semua ! heeee . dah lama tak update blog . almost 2 months . tajuk 2 bulan tu bukan dah 2 bulan ika mengandung tapi dah 2 bulan ika tak update blog . sibuk ohoiii ! tak tahu la nak bahagi masa macam mana lagi untuk update blog nie . bulan Mac langsung takde entry :'(

nie dah masuk bulan April baru terkedek-kedek nak update blog . waaaaaa . sesungguhnya banyak sangat benda nak share dengan korang semua tapi kekangan masa yang tak dapat nak elak . serius takda masa . ika dah start keje luar . so, banyak sangat keje kat luar berbanding dok office . balik rumah pon dah penat . tak sempat nak mengadap fon nak update blog nie semua :(


bila nak update nie rasa lain pulak . janggal . hahahaaha ! sebab lama sangat tak update kot . macam-macam la ang nie ika . pape pon terima kasih yang masih sudi baca blog ika walaupon dah lama ika tak update . dah macam chipsmore . kejap ade kejap takde . thanks korang ! ^^

3 comments:

  1. adt orang mengandung kan ika...selalunya awal kehamilan memang macam tu

    ReplyDelete
  2. SEMOGA SENTIASA CERIA N GEMBIRA!!

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com