SopheaZara Dress | NFH Boutique Gallery

kali nie nak share lagi dress dari NFH Boutique Gallery . kali nie dah tiga kali ika share dress yang ika beli dari NFH Boutique Gallery nie . ika ada 5 helai dress dari NFH nie . so, ini dress yang ketiga ika nak share dengan korang .



kali nie ika beli SopheaZara Dress pulak . ika berkenan sangat dengan dress nie sebab kat lengan dia ada songket . songket dia shantekkkk . hahahaha . dress nie ika beli untuk dijadikan hantaran masa majlis kahwin ika bulan November yang lepas . memandangkan suami ika minat sangat dengan warna hijau, so ika pilih warna hijau nie ;)



tengok model pakai cantik je . bila ika pakai ? hahahaha . ok la kan dengan badan tembam nie . wakakaka . tapi seriously ika selesa pakai dress dari NFH Boutique Gallery nie . sangat selesa . SopheaZara Dress nie material dia Moss Crepe dan jugak songket . moss crepe material paling ika suka . hehehe

2 comments:

  1. cantiklah juga ika pakai...model tue dah diedit..

    ReplyDelete
  2. cantek! tengok pon nampak macam material die tuh bagus.

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com