Set Hiasan Kereta | Inspire Design

dah habis sembang pasal kerja kahwin ika . so, meh la kita mulakan bulan Februari nie dengan benda lain pulak . kejap je masa berlalu . dah masuk bulan Februari . ayokkkk .

kali nie ika nak share dengan korang satu lagi online business . yang nie ika tolong belikan set hiasan kereta untuk bff ika . jenuh ika cari yang mana elok, harga berpatutan dan cantik . cari kat fb kan banyak orang yang buat untuk set hiasan kereta nie . last, ika jumpa page Inspire Design .




bila ika tengok dia punya barang yang dah pernah orang order, terus berkenan . hahahaha ! then, pm la dia kt fb tu . deal punya deal, terus proceed . sebab ika nie jadi macam orang tengah la . beli untuk bff . nak kena tanya bff ika tu dulu nak yang macam mana, warna apa, design macam mana .

apa yang best dengan owner Inspire Design nie, dia selalu update dengan kita process barang yang kita order tu dah sampai tahap ape . sampai mana dia dah siapkan . haaaa lebih kurang macam tu la . tapi make sure korang pon kenalah bersabar . benda nie bukan senang ye adik kakak semua . makan masa jugak .





so, kat atas nie la hasilnya . bff ika nak tema warna HIJAU PINK dan kena ada buah strawberi tu . cantik kan ? jahitan dia pon kemas dan padat . semuanya dia jahit dan rasanya tak digam . seriously memang kemas dan bff ika tu puas hati sangat . korang kalau nak order barang felt macam nie, boleh la try ushar page Inspire Design . banyak lagi barang felt yang Inspire Design nie buat .


No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com