Rich Nut and Fruits | Rich Sunnah

sementara ada masa untuk update blog nie, meh la ika update sikit ye . hahaha . keje kat ofis dah menggunung dok tunggu tapi takpe la . sat ja update blog nie . saje nak share dengan korang semua . baru-baru nie ika ada la beli makanan sunnah nie dengan kawan ika . kawan yang ika kenal dalam dunia blog tapi ika pon tak pasti dia masih update blog ataupon tak .

so, baru-baru nie dia adalah buat jualan makanan sunnah nie dan ika pon dah lama mencari makanan sunnah nie . teruslah grab 1 . Alhamdullah, makanan sunnah nie dah selamat sampai ke tangan ika . meh la ika tunjuk sikit kat korang semua ;)






yang ika beli nie 500g dan ada banyak sangat campuran .yang ika beli nie campuran daripada :

  • Pistachio
  • Almond
  • Kiwi
  • Cashewnut
  • Buah Teen
  • Aprikot
  • Dried Mango
  • Cranberry
  • Kismis Golden
  • Kismis Sultana


best sangat makan makanan sunnah nie . sambil buat kerja pon boleh makan . masa ika beli nie, kebetulan masa tu ika dengan suami nak balik kampung, so, kami makan je lah dalam kereta . makan makanan sunnah nie pon dah kenyang . korang, kalau nak beli jugak, boleh try ke website :


ika beli melalui kawan ika . nanti lepas nie boleh la beli direct melalui laman web ;)

4 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com