Najwa Dress | NFH Boutique Gallery

hari nie nak share lagik . kali nie nak share satu lagi online boutique . hahaha ! nampak sangat ika nie suka shopping online . ika suka beli dress secara online . biasanya ika akan beli di NFH Boutique Gallery . ika dah beli dress kat NFH sebanyak 5 helai . tapi bukan sekaligus la :P



tapi ika akan share satu-satu kat korang sebab nama dress tu lain-lain . so, kali nie meh la ika share Najwa Dress dulu ye .


kat atas nie lah Najwa Dress . tapi yang ika beli bukan warna nie . ika beli yang warna pink . material untuk Najwa Dress nie adalah Moss Crepe + Cotton Songket . ika memang suka material moss crepe nie sebab dia tak jarang dan beralun . kain dia pon bukan jenis yang panas .


nampak tak beza orang tinggi dengan orang kurang tinggi bila pakai dress nie ? hahahahaha ! ika punya dress tu, makcik ika dah potong labuh dia tu sebab memang labuh ohoiii . ika nie kan kurang sikit tinggi tu . kikiki . so, memang kena potong la labuh bawah tu . seriously Najwa Dress nie memang best . tak panas dan sangat selesa bila pakai . no worry ;)





No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com