Mixed Color Purse/Wallet - Pink | Nile.com.my

entry hari nie ika nak share satu lagi barang yang beli secara online . ika beli nie masa bulan Januari yang lepas . beli di Nile.com.my . masa tu tengah sale untuk Chinese New Year . ika sempatlah beli purse nie satu . kikikiki . sebenarnya dah lama cari purse sedemikian rupa tapi tak jumpa-jumpa sampailah ika jumpa dia dalam nile.com.my nie . ika beli purse nie dengan harga rm16.90 . ok la bagi ika harga tu sebab takde la sampai rm30 .


purse nie besar baq hang . ukuran dia 19cm x 9cm x 2.5cm . puas hati ika dapat beli purse sebab fon ika pon boleh muat dalam purse nie . hahahahaha ! yang ika tak puas hati adalah ika order warna lain, tapi dapat warna lain . pasghah je lah ika . tapi takpe lah sebab dapat warna pink jugak cuma ika kureng sikit kalau pink suram nie :P




nampak tak betapa banyak nye tempat untuk simpan kad . semua kad ika simpan dalam nie . hahahaha ! puas hati . tapi takdelah semua kad ika simpan . simpan yang penting je lah . kang satgi berat dengan kad je lah purse nie . duitnya takde . kahkahkah ! seriously memang puas hati dengan purse nie sebab menepati piawaian ika . ehh . menepati apa yang ika nak selama nie .


dan yang nie pulak tempat untuk letak duit kertas dan kat dalam tu ada ruang zip lagi untuk letak duit syiling . kat sinilah yang ika maksudkan boleh letak handphone ika tu . tengoklah betapa panjangnya dia kan ? sebab tu phone ika pon muat . senang . cuma warna dia je spoil sikit sebab soft . nak pulang balik ika jenis tak suka keje banyak kali nie . hehehe . so, pakai jelah yang mana ada tu ye ika ;)


4 comments:

  1. Cantik.. Sedondon dengan blog ika... Hehe

    ReplyDelete
  2. murahnya. sbb cny kan.. hehe. best shopping on9 ni. cuma yg kurangnya takut dpt dkt kita tak sma dgn dlm gmbar. tp cntik jgk purse ni. :)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com