Maisara Dress | NFH Boutique Gallery

entry nak promote lagi . hehehe . kali nie nak promote kat korang satu lagi koleksi dress ika . Maisara Dress . dress nie ika beli di Facebook NFH Boutique Gallery . ika pernah dah share satu dress ika dari NFH Boutique Gallery nie . boleh baca kat sini : http://www.nooratikahramli.com/2016/02/najwa-dress-nfh-boutique-gallery.html . ika memang suka beli dress di NFH Boutique Gallery nie . dress diorang best dan shantekkk ;)



dress nie lah yang ika dah beli di NFH Boutique Gallery nie . warna dress nie ialah Mustard Brown . yang tu warna brown ye . kain dress nie material dia moss crepe . seriously ika memang suka kain jenis moss crepe nie . ika selesa bila pakai dress material moss crepe nie .


dress nie dah dua tiga bulan jugaklah ika dah beli tapi baru sekarang dapat pakai . sebabnya dok tunggu makcik ika potong labuhnya dulu . biasalah orang tak berapa tinggi cam ika nie . makanya kena lah potong labuh tu . pakai p keje . selesa je rasa . heee . nanti nak beli dress lain pulak ;)

1 comment:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com