Foods Project, Sunway City, Ipoh

entry untuk malam nie . ika nak share satu kedai makan best dengan korang . malam-malam nie elok la ika share kedai makan ye . hahaha ! kedai nie ika dah pernah pegi sebelum nie dengan bff ika yang kuat makan tu . sama kuat makan dengan ika nie . hehehehe  . boleh baca kat sini : http://www.nooratikahramli.com/2015/09/foods-project-sunway-city-ipoh.html . masa tu ika nie baru je bukak kalau tak silap . so, kali nie ika pegi dengan suami ika pulak . lagipon kedai nie tak jauh mana dengan rumah kami .



Alamat :
1, Jalan SCI 1/7,
Sunway City Ipoh,
31150 Ipoh, Perak

Telefon :
013-3001678

macam biasa, ika akan pilih untuk duduk kat luar . sebab suasana malam nie lagi best amik tempat duduk kat luar . ade angin sepoi-sepoi bahasa . ewahhh . lagipon ika suka decoration diorang yang kat luar . nice sangat ! dah banyak berubah berbanding masa ika datang dengan bff ika dulu . 


ika suka view kat belakang ika nie . banyak mungeeeeee . hahahaha ! ok . dah . meh ika tunjuk kat korang antara makanan dan minuman yang ika dan suami order di Foods Project nie .

 



seperti biasa, makanan diorang memang sedappp . puas hati makan . kenyang ohoiii . korang kalau nak try jugak makanan kat sini, boleh ke alamat yang ika bagi tu . pakai waze pon jumpa jugak kedai nie . kalau nak tengok dekorasi kedai nie yang kat dalam, boleh klik sini : http://www.nooratikahramli.com/2015/09/foods-project-sunway-city-ipoh.html . ada banyak lagi makanan dan minuman yang ika nak try kat Foods Project nie ;) 



2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com