D' Port Ikan Bakar Seafood, Kuala Sepetang

kali nie ika nak share satu lagi tempat makan yang best untuk korang . sebenarnya tempat nie bulan lepas ika pegi tapi baru sekarang ika nak update . hahahaha . kena update jugak sebab tempat nie best dan bagi ika, harga dia sangatlah berpatutan .


haritu kami pegi dalam 5 orang makan . so, kami amik dua set steamboat seafood . tambah dengan suami ika makan kueytiew goreng kot . hahaha . ika dah lupa dan ika makan mee udang .dua set seafood nie jenuh makan . nasib baik kami ada bawak orang kuat makan :P



dah lama tak makan seafood camni . goreng atas benda nie . hahahaha . sangat lama . last rasanya tahun 2012 . rasa dia memang best . mee udang dia sedappp . dan seafood nie pon bestt . so, tak rugi untuk korang cuba . harga pon tak mahal . sangat berpatutan . Alhamdulillah, apa yang kami order haritu, semua habis dimakan . tak membazir . hahahahaha ! lain kali boleh repeat lagi kat sini ;)



No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com