COMBO COUPLE Elegance | AisyaDanial.com

entry lepas sembang pasal Majlis Sambut Menantu . so, kali nie ika nak share kat mana ika beli dress dan kurta yang ika dan suami pakai masa majlis tu . kami beli online di Facebook AisyaDanial.com . seriously ika cakap ika tak pernah lagi beli baju di AisyaDanial nie . so, tak tahu la service diorang macam mana .


masa ika beli dress dan kurta nie, AisyaDanial nie buat sale . sale memang kaw-kaw la . sebab tu ika grab . hahaha ! bagi ika harga RM150 untuk satu set combo couple elegance nie memang berbaloi . suami ika jenis susah sikit kalau beli baju secara online nie . tapi, haritu ika tunjuk dekat dia, laju je dia setuju . berkenan la tu :P



masa untuk dress dan kurta nie sampai ke tangan ika agak lambat . bila ika check kat page AisyaDanial, seriously memang ramai sangat yang beli baju kat AisyaDanial . so, ika tawakkal je lah baju nie semua akan sampai bila . tak suka push orang sebab tahu diorang nak kena layan banyak karenah lagi . but finally, sampai jugak baju nie . kira ok la daripada tak sampai langsung .

unfortunately, salah saiz . ika punya dress saiz M ika mintak dan Alhamdulillah dah betul ikut saiz yang ika nak . tapi saiz kurta suami ika pulak yang salah . kami mintak saiz S tapi dapat saiz M . agak besar la untuk suami ika tu tapi takde lah besar sangat . masih boleh pakai lagilah . so, kami decide taknak tukar saiz . kang banyak lagi kerja nak kena buat . kalau pulang balik, lambat pulak nak dapat .

selesa dress dari AisyaDanial nie dan ika tengok suami ika pakai kurta tu elok je . takde pon dia bebel cakap tak selesa ke ape ;)

1 comment:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com