Bookmark by Conteng Conteng

untuk entry hari nie, ika nak share dengan korang bookmark yang ika dapat dari contengconteng.com . sebenarnya dah lama ika dapat bookmark nie daripada conteng conteng . tapi awal tahun 2016 baru ika nak pakai sebab ika dah dapat planner yang ika nak . so, boleh la cantikkan planner ika tu dengan bookmark dari conteng conteng nie .


disebabkan ika banyak benda yang nak dilakukan dan difikirkan, sememangnya bookmark nie amatlah diperlukan supaya ika lebih alert dengan keje-keje ika . hehehehe . 

bookmark nie ika terima melalui emel yang dihantar oleh contengconteng.com . so, ika print out bookmark nie, then gunting la ikut bentuk dia . jangan risau, ada jugak diajar dalam emel tu . dah disertakan sekali kalau tak tahu camne cara . jangan tersalah potong sudahla ye . hahahaha . btw, bookmark nie ada 4 warna . print je semua sebab dalam satu page je . pastu potong dan siap untuk dipakai ;)




macam mana ika boleh terjebak dengan contengconteng.com nie ? ika sebenarnya ada kumpul koleksi dari contengconteng nie . dari dulu lagi ika suka buku-buku hasil Fadhli Hamdan nie . kebanyakannya memang ika dah beli . komik dia bestt ! hehehe . dan ika suka tengok kartun dia . comel ohoiii . korang pon boleh kalau nak bookmark nie . korang bolehlah subscribe di contengconteng.com ;)






1 comment:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com