Abaya Ummi Basic | Jubah Abaya Ummi

entry kali nie ika nak share lagik salah satu daripada dress yang ika beli secara online . ika nie suka beli dress online . so, kali nie ika nak share Abaya Ummi Basic yang ika beli di Facebook Jubah Abaya Ummi . dan macam biasalah, ika memang suka beli time sale sahaja . hahahaha !



nie lah jubah yang ika dah beli tu . warna maroon rose . tapi ika amik lengan yang ada zip bukan bergetah macam dalam gambar tu . masa ika beli nie diorang buat promosi rm84 . harga asal rm120 . tapi ika add on itu ini, so total jadi rm96 termasuk pos . kain diorang guna untuk abaya nie kain sakura silk .


ini abaya yang ika beli . dah selamat pakai . maaflah nohh gambar buruk sungguh haih . kamera tak lawa . hahahaha ! tak tahu la nak edit camne bagi nampak lawa . takpe la . yang pemting nampak la abaya ummi basic tu . seriously kain dia memang best . beralun baq hangg ! hahahaha . tang lengan ika tu labuh . kesian ika . dah bagitahu owner dia, nanti nak p alter kat kedai diorang . hehehe

apa yang best bila beli abaya di Jubah Abaya Ummi nie, korang boleh bagitahu siap-siap tinggi korang berape, so nnti dia akan buat terus ikut saiz korang . takyah nak alter dah lepas dapat . tapi ika haritu macam blur . first time beli abaya . tak tahu la pulak abaya nie jenis besar sikit . biasanya kalau ika beli dress, memang saiz dia elok-elok dah dengan ika . heeee .

lepas nie macam nak beli lagi je . ehhh

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com