3 in 1 - Three Leg Selfie Tripod Stick + Bluetooth Remote | Shopee

entry kali nie ika nak share satu barang yang ika terbeli secara online . hahaha ! terbeli ye kamu ika . padahal memang nak beli . ika nampak iklan barang nie di fb ika . so, ika pon try la bukak . dia terus linkkan ke https://mall.shopee.com.my/ . ika first time dengar pasal Shopee nie . so, ika tak tahu la ok ke tak . but then, ika gigih jugak install apps Shopee nie di fon dan beli barang nie . barang apa yang ika beli ? 

ika berjaya beli 3 in 1 - Three Leg Selfie Tripod Stick + Bluetooth Shutter . perkara pertama yang buat ika nak sangat beli benda nie ialah warna PINK ! ya . itu adalah sebab paling kukuh . warna pink dia sangatlah menarik mata ika nie . hahahaha !



apa yang ika perasan Shopee nie macam Lelong.my . ada banyak penjual . barang nie ika beli dengan Mr Power Enterprise . korang boleh klik sini https://mall.shopee.com.my/item/?sid=12888&iid=4986963 . harga promosi masa ika beli ialah rm40 untuk barang nie instead of harga asal dia ialah rm149 . so, ika grab je lah . bila ika install apps Shopee nie, ika dapat kupon rm10 . so, ika pakailah kupon tu . hahahaha ! total jadi rm30 dan pos rm7 . so, ika kena bayar rm37 ;)



Alhamdulillah, barang sampai dengan selamat dan bagi ika takde lah lama sangat ika nak dapat barang nie . tak sampai seminggu, barang dah sampai ke tangan ika . dan barang ni takde rosak ke ape ke . ika berpuas hatilah untuk kali pertama beli barang di Shopee nie . ika tengah tunggu fon Note 2 ika siap dibaiki . dah rinduuuu sangat dah dengan Note 2 tu . dah 2 bulan lebih masuk wad . bila nak sembuh entah ;(


three leg selfie tripod stick nie macam nie . macam dalam gambar kat atas nie . dia macam monopod yang biasa kita pakai tu cuma yang nie dia ade kaki . hehehe . lagilah menyenangkan kita untuk amik gambar . bagi yang suka selfie tu, amatlah sesuai untuk beli benda nie . harga sangat berpatutan . siap dapat bluetooth remote shutter lagi tuu . hehehe . so, korang ape lagi . cepatlah terjah Shopee ^^

2 comments:

  1. wahhhhh... pink saya suka saya suka... hehehe belanja akk boleh...

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com