3 in 1 - Three Leg Selfie Tripod Stick + Bluetooth Remote | Shopee

entry kali nie ika nak share satu barang yang ika terbeli secara online . hahaha ! terbeli ye kamu ika . padahal memang nak beli . ika nampak iklan barang nie di fb ika . so, ika pon try la bukak . dia terus linkkan ke https://mall.shopee.com.my/ . ika first time dengar pasal Shopee nie . so, ika tak tahu la ok ke tak . but then, ika gigih jugak install apps Shopee nie di fon dan beli barang nie . barang apa yang ika beli ? 

ika berjaya beli 3 in 1 - Three Leg Selfie Tripod Stick + Bluetooth Shutter . perkara pertama yang buat ika nak sangat beli benda nie ialah warna PINK ! ya . itu adalah sebab paling kukuh . warna pink dia sangatlah menarik mata ika nie . hahahaha !



apa yang ika perasan Shopee nie macam Lelong.my . ada banyak penjual . barang nie ika beli dengan Mr Power Enterprise . korang boleh klik sini https://mall.shopee.com.my/item/?sid=12888&iid=4986963 . harga promosi masa ika beli ialah rm40 untuk barang nie instead of harga asal dia ialah rm149 . so, ika grab je lah . bila ika install apps Shopee nie, ika dapat kupon rm10 . so, ika pakailah kupon tu . hahahaha ! total jadi rm30 dan pos rm7 . so, ika kena bayar rm37 ;)



Alhamdulillah, barang sampai dengan selamat dan bagi ika takde lah lama sangat ika nak dapat barang nie . tak sampai seminggu, barang dah sampai ke tangan ika . dan barang ni takde rosak ke ape ke . ika berpuas hatilah untuk kali pertama beli barang di Shopee nie . ika tengah tunggu fon Note 2 ika siap dibaiki . dah rinduuuu sangat dah dengan Note 2 tu . dah 2 bulan lebih masuk wad . bila nak sembuh entah ;(


three leg selfie tripod stick nie macam nie . macam dalam gambar kat atas nie . dia macam monopod yang biasa kita pakai tu cuma yang nie dia ade kaki . hehehe . lagilah menyenangkan kita untuk amik gambar . bagi yang suka selfie tu, amatlah sesuai untuk beli benda nie . harga sangat berpatutan . siap dapat bluetooth remote shutter lagi tuu . hehehe . so, korang ape lagi . cepatlah terjah Shopee ^^

2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com