Zalora Handbag by Zalora | A&B Big Day

entry kali nie nak share kat mana ika beli handbag untuk barang hantaran ika . masa nak beli handbag nie, ika survey je dulu handbag tapi takde la survey kat Zalora . then, dapat emel collaboration dari Zalora . kebanyakan blogger mesti penah buat entry untuk Zalora kan ?


so, hasil buat entry tu, dapatlah ika beli handbag untuk barang hantaran ika nie . takyah susah-susah keluar duit . tapi yang nie ika cuma tambah rm5 . kikiki . tapi takpe la . berbaloi-baloi .

seriously ika nie jenis yang suka beg besar-besar sebab nanti senang nak masukkan semua barang dalam beg . kadang-kadang tu kalau pegi mana-mana, dengan telekung solat sekali ika angkut masuk dalam handbag . hahahaha ! senang . takyah ika bawak beg banyak-banyak . leceh . pastu mulalah senget bahu nie :P

btw, beg nie seriously memang besar . nak tunjuk gambar camne kat dalam beg tu pon takde pulak gambar . masa beli haritu rasanya ada la amik gambar tapi bila cari entah kat mana pulak letak gambar tu .

puas hati dapat beli handbag nie dan puas hati bila terima handbag nie . terima kasih Zalora ;)

6 comments:

  1. Wah, untunglah. Mmg kalau buat entri ttg zalora pasti zalora akan bagi feedback kah? ataupun dapat email dari zalora baru buat entri ttg mereka?

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com