Zalora Handbag by Zalora | A&B Big Day

entry kali nie nak share kat mana ika beli handbag untuk barang hantaran ika . masa nak beli handbag nie, ika survey je dulu handbag tapi takde la survey kat Zalora . then, dapat emel collaboration dari Zalora . kebanyakan blogger mesti penah buat entry untuk Zalora kan ?


so, hasil buat entry tu, dapatlah ika beli handbag untuk barang hantaran ika nie . takyah susah-susah keluar duit . tapi yang nie ika cuma tambah rm5 . kikiki . tapi takpe la . berbaloi-baloi .

seriously ika nie jenis yang suka beg besar-besar sebab nanti senang nak masukkan semua barang dalam beg . kadang-kadang tu kalau pegi mana-mana, dengan telekung solat sekali ika angkut masuk dalam handbag . hahahaha ! senang . takyah ika bawak beg banyak-banyak . leceh . pastu mulalah senget bahu nie :P

btw, beg nie seriously memang besar . nak tunjuk gambar camne kat dalam beg tu pon takde pulak gambar . masa beli haritu rasanya ada la amik gambar tapi bila cari entah kat mana pulak letak gambar tu .

puas hati dapat beli handbag nie dan puas hati bila terima handbag nie . terima kasih Zalora ;)

6 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com