Penangan Sha & Shah

drama Sha & Shah dah mula start kat Astro Ria . ika pon tak pasti drama nie ganti drama apa . kikiki . tapi ika perasanlah yang iklan drama Sha & Shah nie . bila mula-mula tengok iklan drama nie, dah dapat agak yang drama ni mesti adaptasi novel Sha & Shah .
  



ika dah pernah baca novel nie dan ika pernah buat review secoet untuk novel nie . korang boleh baca kat http://www.nooratikahramli.com/2013/01/novel-56-sha-shah-sha-ibrahim.html . disebabkan ika pernah review novel nie, bila bukak nuffnang, ika tengok keywords paling top pasal novel Sha & Shah . view untuk entry tu terus naik . kuat penangan drama nie . hahahaha !          


ika tak mengikuti drama nie . jadi, ika tak tahulah jalan ceritanya sama ke tak macam dalam novel . tengok iklan tu macam best . nak tengok jugak tapi asyik lupa . hahahaha ! tunggu tengok ulangan je lah nnt :P


 

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com