PEMENANG GIVEAWAY POCKET CALENDAR NEW YEAR 2016 by www.nooratikahramli.com

Alhamdulillah . giveaway yang ika anjurkan bulan lepas dah pon tamat . so, meh la ika umumkan pemenangnya . kikikiki . disebabkan yang join giveaway ika nie seramai 47 blogger, ika dengan murah hatinya nak bagi kesemua 47 blogger nie pocket calendar nie :)



SENARAI PEMENANG

















































untuk semua pemenang nie, korang boleh la hantar details NAMA, ALAMAT dan URL BLOG ke emel ika di nooratikahramli@ymail.com / ikapukpuk@gmail.com sebelum 11 Januari 2015 .

tahniah semua ^^

21 comments:

  1. wahhh... pemurahnya ikaaaa.. semua dapat...

    tq ~~~

    ReplyDelete
  2. Eh, ada jugak lah. pasni sy email kan ye. tq. :D

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...tkasih ika..selamat tahun baru

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, tersenarai. terima kasih kak. Saya dah htr email.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah . Tersenarai juga . Sory lambat respond . Sibuk sikit hari sekolah . Btw , sy dah email .

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..abam kie menang. no 28. thanks..

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum..alhamdulillah. Dapat jugak menang pocket calendar akhirnya ^_^ Thanks a lot kak :)

    ReplyDelete
  8. Alamak... dah terlepas tarikhlah. Tak perasan saya tersenarai sekali. >_<

    Masih boleh emel ke, akak?

    ReplyDelete
  9. Masih boleh emel lagi ke sis?? :(

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com