Mekap by Naniey Farra | A&B Big Day

kali nie ika nak share jurumekap ika pulak untuk majlis kahwin ika . ika hanya amik satu kali mekap sahaja memandangkan ika akad nikah pagi dan bersanding tengahari . so, ika sekalikan saja mekap . jimatttt . hahahaha !

mekap nie pon ika dah banyak buat survey . dan kebanyakannya harga rm350-rm380 . bila harga camtu, ika fikir banyak kali . bukan tak mampu bayar tapi ika rasa macam membazir . kikikiki . kami kan kalau yang mana boleh jimat tu, memang kami akan jimat untuk majlis kahwin nie .

then, kakak ika pon tanya la kawan-kawan dia kot ada kenal mak andam yang buat servis mekap murah dan cantik . akhirnya ika dapatlah jurumekap yang nie, Kak Fara . harga sangat puas hati . hahahaha ! yang ika dapat nie rm150 .



Kak Fara mekap cantik . ramai cakap macam anak patung ika masa majlis sanding tu . hahahaha ! ika pon tak tahu la tang mana yang anak patung tu :P


seriously memang sangat puas hati dengan servis mekap Kak Fara nie . udahla layan kita baik-baik . pastu buat kita nie macam kawan . hehehehe . ika haritu dah buat Kak Fara nie kelam kabut mekap sebab tok imam dah tunggu . hahahaha ! kesian Kak Fara . tapi walaupon kelam kabut, mekap masih cantik dan terbaikkk :P



first time pakai bulu mata, pelik betul rasa . sumpah lepas nie takmau pakai dah . hahahaha ! macam menghalang penglihatan je ika rasa . kikikiki . terima kasih untuk servis mekap yang cantik nie . terima kasih jugak sebab tolong pakaikan shawl untuk pengantin nie :P

2 comments:

  1. Masa kakak saya kawen dulu pon sekali je make up untuk akad nikah sekali dengan sanding..

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com