Handmade Brooch bt Kraft Zana | A&B Big Day

entry terakhir untuk kerja kahwin ika . perhaps . kikikiki . kali nie nak share dengan korang kat mana ika tempah brooch . brooch nie ika bagi kat family ika tapi pompuan je lah . sajelah kan bagi kat diorang sebab diorang pon plan pakai baju warna sama . so, ika bagilah brooch yang sama pulak .

brooch nie ika tempah di Kraft Zana . sebelum nie ika penah update dah entry yang ika beli brooch kat Kraft Zana nie . so, kali nie ika tempah brooch untuk kerja kahwin ika pulak .




kat atas nie lah brooch yang ika tempah . ika tak decide pon nak corak camne . cuma ika nak brooch tu warna hijau sebab family ika pakai baju warna hijau untuk majlis kahwin ika tu .


btw, big thanks untuk Kraft Zana sebab sudi buatkan brooch nie untuk ika ^^

1 comment:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com