Handmade Brooch bt Kraft Zana | A&B Big Day

entry terakhir untuk kerja kahwin ika . perhaps . kikikiki . kali nie nak share dengan korang kat mana ika tempah brooch . brooch nie ika bagi kat family ika tapi pompuan je lah . sajelah kan bagi kat diorang sebab diorang pon plan pakai baju warna sama . so, ika bagilah brooch yang sama pulak .

brooch nie ika tempah di Kraft Zana . sebelum nie ika penah update dah entry yang ika beli brooch kat Kraft Zana nie . so, kali nie ika tempah brooch untuk kerja kahwin ika pulak .




kat atas nie lah brooch yang ika tempah . ika tak decide pon nak corak camne . cuma ika nak brooch tu warna hijau sebab family ika pakai baju warna hijau untuk majlis kahwin ika tu .


btw, big thanks untuk Kraft Zana sebab sudi buatkan brooch nie untuk ika ^^

1 comment:

  1. kak ekin masa kahwin buat sendiri brooch hihihi

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com