Haiku Eau de Parfum Spray by Avon | A&B Big Day

kerja kahwin yang tak habis-habis lagi . hahaha ! hari nie ika nak share salah satu hantaran yang suami ika bagi untuk ika iaitu satu set minyak wangi . ika dah lama pakai minyak wangi Haiku dari Avon nie . dalam 3 tahun dah jugaklah .

HAIKU EAU DE PERFUME SPRAY

A simple statement of sheer poetry . A soft and warm floral evoking the serenity of a beautiful Japanese garden, blooming with delicate jasmine, lilies and sparkling citrus .


seriously memang ika suka sangat dengan bau minyak wangi Haiku nie . minyak wangi nie tahan lama . masa kami beli barang nie, Avon tengah buat promosi . itu yang beli je satu set terus . senang . hahahaha ! takde lah seketul minyak wangi je kan ? yang nie kakak ika tolong belikan untuk ika . lagipon dia ada kad ahli Avon . dapatlah less harga tu . kikikiki

2 comments:

  1. wah! mesti mahal tu kan? BTW, kalendar poket tu dah sampai semalam. Thanks, tikah!

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com