Haiku Eau de Parfum Spray by Avon | A&B Big Day

kerja kahwin yang tak habis-habis lagi . hahaha ! hari nie ika nak share salah satu hantaran yang suami ika bagi untuk ika iaitu satu set minyak wangi . ika dah lama pakai minyak wangi Haiku dari Avon nie . dalam 3 tahun dah jugaklah .


HAIKU EAU DE PERFUME SPRAY

A simple statement of sheer poetry . A soft and warm floral evoking the serenity of a beautiful Japanese garden, blooming with delicate jasmine, lilies and sparkling citrus .


seriously memang ika suka sangat dengan bau minyak wangi Haiku nie . minyak wangi nie tahan lama . masa kami beli barang nie, Avon tengah buat promosi . itu yang beli je satu set terus . senang . hahahaha ! takde lah seketul minyak wangi je kan ? yang nie kakak ika tolong belikan untuk ika . lagipon dia ada kad ahli Avon . dapatlah less harga tu . kikikiki

2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com