Gelang Emas by Baiduri Gold | A&B Big Day

entry kerja kahwin lagi . harap bertabahlah selagi tak habis . hahahaha . kali nie nak share kat mana kami beli gelang emas untuk akad nikah . gelang nie kami mintak tolong kakak ika belikan . kebetulan masa kami beli tu harga emas tengah turun . so, memang terus belilah .


kakak ika beli gelang nie dengan kawan dia . semua urusan beli emas nie kami serahkan pada kakak . masa nak beli tu, kakak tunjukkan ika beberapa design untuk ika pilih . memandangkan ika nie pesen tak berapa suka emas, ika setuju je lah yang mana kakak pilih . hahahaha ! :P
 
    

then, kakak ika pilih yang kat atas nie . bulat bulat kauu . hahahaha . harganya tak sampai seribu ye . masih dalam bajet . sebab kami mulanya nak beli cincin tapi sebab masa tunang ika dah dapat cincin, so ika takmau la cincin lagi . sebab tu kami beli gelang .


nampak secoet je kan gambar gelang ika tu dalam gambar . hahahaha ! ok la tu nampak jugak :P

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com