Doily Paper by AR Warna Warni | A&B Big Day

entry kali nie nak update kat mana ika beli doily paper untuk goodie bag majlis kahwin ika . ada yang tak kenal doily paper tu camne rupa dia . meh ika tunjuk . hehehe . gambar kat bawah nie lah orang panggil doily paper . doily paper nie banyak kegunaan dia sebenarnya tapi kali nie ika guna untuk tampal kat goodie bag je .


ika beli doily paper nie kat AR Warna Warni . doily paper nie banyak warna yang korang boleh pilih sebenarnya . masa ika beli nie banyak warna yang dah sold out . jadi, warna nie yang ika sempat grab yang ikut tema warna kahwin ika .

 


dan inilah hasilnya . simple sahaja . stapler je haa doily paper tu kat paper bag . hahaha ! siap . ika amik warna pink tu dalam 150 keping dan hijau nie dalam 350 keping . kenape dua warna ? sebab senang nak beza . kikiki .

doily paper nie lembut . korang kena sopan santun sikit bila nak tarik . untuk orang yang kasar cam ika nie, memang hati-hati sangat masa nak tarik . lagi satu, korang kena pastikan yang korang tarik tu betul-betul sehelai sebab kadang-kadang dia melekat dua .

kalau tak tahu nak dapatkan kat mana doily paper nie, boleh la dapatkan di AR Warna Warni . no worry, Kak Lala sangat friendly . hehehe 

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com