DIY Tag Hantaran | A&B Big Day

entry kerja kahwin lagik . ada tiga empat entry lagi kot untuk kerja kahwin nie . harap bertabahlah ye baca . hahahaha ! kali nie nak share ika DIY untuk tag hantaran . tag nie tak buat pon takpe tapi ika nie berkenan sangat tengok orang buat macam lawa pulak . 

so, ika pon design la sendiri . buat simple je . janji puas hati . ika design, then hantar kat kakak . kakak ika print out then laminate . senang ! kikikiki . takyah hantar p kedai fotostat bagai :P



yang nie ika design sendiri tapi masa nie ika tak letak tarikh lagi kat bawah tu . yang final punya ika ada letak tarikh kami kahwin . yang final punya macam gambar kat bawah nie . dah siap ada tarikh . ika buat dua warna . satu warna MERAH untuk hantaran pihak lelaki dan warna PINK untuk hantaran pihak perempuan .
 


taq tu ika letak cam dalam gambar kat atas nie . saje je lah letak . hahahaha ! nak tiru orang lain . lalalala . tengok orang buat lawa, so, nak la jugak buat . ok la dapat buat tu dah kira puas hati . lawa ke tak belakang kira :P

2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com