Dilwale | Movie 99

nak review movie Dilwale lah pulak . disebabkan ramai yang dah pon pegi tengok wayang citer nie, ika pon taknak lepaskan peluang . rata-rata cakap citer nie best . lagilah rasa nak tengok . so, ajak suami p tengok . paksa dia . wakakakaka

DILWALE

 
sinopsis takdak . hahahaha ! nak tahu jalan cerita ? kena p tengok sendiri . btw, movie nie best . ada part kelakar, ada part sedih, ada part yang menyakitkan hati macam part kawan si adik Raj nie yang sanggup mencuri . 

Kajol dalam movie nie tersangatlah cantik . bagi ika, jalan cerita dia menarik sebab mesti semua orang tak sangka yang Meera tu pekena si Kaali . kan ? ika pon terkejut bila part yang Meera rampas emas-emas yang Kaali nak hantar tu . 


kalau dah jodoh . selepas 15 tahun pon kau akan jumpa dia balik . hahahahaha ! lepas 15 tahun pon si Meera maintain cantik . ewahhh . so, jom lah tengok lagik sekali Dilwale nie :P

 

2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com