Custom Made Yassin by Lovelish.Moment.Gallery | A&B Big Day

belum habis lagi kerja kahwin ika nie . heeee . kali nie ika nak share kat mana ika tempah Custom Made Yassin untuk majlis perkahwinan ika nie .

tak semuanya yang kita plan tu, akan smooth . kan ? dalam setiap majlis, mesti ada satu atau dua benda yang spoil mood kita . hahaha ! sama lah cam ika . terjadi jugaklah dekat ika . disebabkan ika nie suka search barang yang promosi, memang ika akan search kaw-kaw punya sampailah ika jumpa yang betul-betul ika nak .

then, ika jumpalah page Lovelish.Moment.Gallery (LMG) nie . masa tu diorang buat promosi Syawal . untuk promosi Yassin sempena Syawal tu, diorang bagi harga 90 sen untuk satu Yassin . so, memang ika grab la terus .


seingat ika, ika tempah Yassin tu awal bulan 8 walaupon majlis ika bulan 11 . since diorang dah buat promosi, ika tempah la terus memandangkan tarikh majlis pon dah ada . jadi, tak ada masalah la untuk ika terus tempah walaupon orang cakap masih awal .

    


dan Yassin tu sampai ke tangan ika pada hujung bulan 10 . almost 3 months untuk diorang siapkan tempahan ika . ika selalu jugaklah tanya diorang . bila ditanya, alasannya nak kena siapkan tempahan orang yang majlis awal dari ika . so, takda gunanya lah ika tempah awal-awal kan ? pity me . ika sampai satu tahap tanya diorang dah start printing belum, kalau belum, ika nak cancelkan dan refund balik duit ika . masa tu barulah diorang cakap dah start printing :(

then, masa ika tempah tu, promosi diorang dengan setiap tempahan tu nanti akan dapat free sticker . ika tempah Yassin dengan diorang 150 keping . ika sepatutnya dapat free 150 keping sticker . but. guess what ? ika takde terima pon free sticker tu . lepas tu ika tanya lah diorang kenapa ika takde terima pon free sticker tu . barulah diorang cakap, diorang lupa nak bagitahu mesin sticker diorang rosak . so, tak dapatlah nak buat sticker untuk ika tu . diorang gantikan dengan plastik untuk letak Yassin tu . sedihhhh sangat masa tu .

dah la nak dapatkan Yasin tu amik masa lama . bila dah dapat, tak seperti yang kita bayangkan . expectation ika sangatlah tinggi bila tengok promosi dan jugak review ex customer diorang . maybe nasib tak menyebelahi ika . sabarlah ika .

2 comments:

  1. sabar jer la..sepatutnya inform la awal awal pasal sticker tuh..kalau tak tnye mesti buat diam je kan..sedih la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulaaa . tapi biar jelah . benda dah lepas . heee

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com