Cop Walimatul Urus | A&B Big Day

kerja kahwin . kali nie nak share cop walimatul urus pulak . cop nie ika ade la survey jugak . sebab nak pakai untuk cop kat sampul surat kad kahwin tu . survey punya survey, boleh tahan la kan harga untuk cop .

then, ada la seseorang yang sudi sponsor cop nie . tapi simple je lah . bagi ika ok la selagi benda tu nampak jelas dan terang . orang dah sponsor tu kira dah syukur sangat dah .
 
     

design tu ika yang buat . ika pakai font yang memang dah sedia ada dalam pc . tak boleh la nak fancy sebab nanti kat kedai tu takde pulak font fancy nie . tapi bila dah siap, ika tengok lawa pulak cop nie . hahahaha . simple but nice ! :D


inilah hasilnya bila dah cop kat sampul kad kahwin . takde la menyemak sangat cop tu . simple je . ika sengaja cop kat hujung sampul tu . bagi nampak kemas . takyah nak fancy bagai dah . hahahaha ! ;)

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com