Chocolate by Luvly Pinky Choco Wrapper | A&B Big Day

meh la kita sambung lagi kerja kahwin ika . kali nie ika nak share salah satu hantaran ika dan suami ika masa kahwin . dua-dua belah hantaran kami ada coklat . coklat nie disponsor oleh Luvly Pinky Choco Wrapper . owner LPCW nie sponsor untuk dua-dua belah pihak .



yang kat bawah nie coklat hantaran untuk ika . warna tema hantaran untuk ika nie PINK PUTIH . jadi, owner LPCW nie buatlah ika tema warna kami . malangnya ika tak sempat pon merasa coklat nie . wakakaka


yang kat bawah nie pulak hantaran ika untuk suami . warna temanya MERAH PUTIH . tapi maaf sangat-sangat sebab yang nie ika tak amik gambar yang elok pon . sedih sangat :(
 

gambar yang kat atas nie je yang ika ada untuk tunjuk bekas coklat tu . seriously memang cantik sangat-sangat bekas coklat nie . hahahaha ! terima kasih owner LPCW :P

so, korang boleh la kalau nak tempah untuk tempah coklat ataupon chocolate wrapper nie dengan Luvly Pinky Choco Wrapper . ada banyak jenis contoh yang korang boleh tengok . harga pon Inshaallah sangat berpatutan .

2 comments:

  1. Ehhh.. Ada jugak gambar ni.. hehehe.. akk sendiri pun lupe nk amik gamba coklat ni.. nk curi gamba ika ni ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haruslah ada walaupon secoet . hehehe . gigih ika cari :P

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com