Brown Paper Bag by Niaa Creative | A&B Big Day

banyak lagi kerja kahwin yang ika tak share . kena update satu-satu . yang mana sempat tu, ika update la . hehehe . so, kali nie ika nak share kat mana ika beli brown paperbag pulak . ika nie memang suka cari barang yang tengah promosi . then, terjumpa la page Niaa Creative nie tengah buat promosi untuk paperbag .



 




inilah paperbag yang ika tempah . ika tempah 500pcs . harga memang murah sebab beli dengan harga promosi . kikiki . yang ika beli nie takde tapak . korang kena ejaskan sendiri bagi dia ada macam tapak kat bawah tu . 

ika tak amik port sangat bab tapak tu sebab ika tak letak barang yang berat-berat . kalau korang nak letak barang yang berat-berat, korang kena cari paperbag yang kukuh . yang ika tempah nie sesuai la dengan harga yang ika dapat .

design tu korang boleh pilih . ada banyak jenis design . dan ada dua jenis iaitu berwarna ataupon hitam . ika amik yang warna hitam camtu je . ika tak suka fancy-fancy sangat paperbag nie sebab nanti renyuk jugak dikerjakan . hahaha ! so, make it simple tapi still nampak nice :)

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com