Bantal Felt by Eka Tikah Craft | A&B Big Day

kali nie ika nak update entry untuk promote satu lagi online shop . sebelum nie ika dah pernah promote sebab memang ika dah pernah beli barang dengan Eka Tikah Craft nie . sebelum nie ika pernah tempah Bantal Kura-Kura dengan Eka nie . boleh baca kat link nie : http://www.nooratikahramli.com/2015/07/bantal-kura-kura-eka-tikah-craft.html .


kali nie ika tempah bantal felt untuk majlis perkahwinan ika pulak . ika tempah dua bantal bentuk empat segi sebab ika nak letak kat pelamin ika . ika mintak Eka buatkan bantal felt untuk ika tu simple tapi cantik . dan hasilnya macam dalam gambar bawah nie . hehehe




A for Atikah dan B for Baharudin . dekat huruf A tu ada gambar crown dan huruf B pulak ada gambar misai . itu ika sendiri yang request Eka jahitkan . cantik ! last-last bantal tu jadi prop kami . hahahaha ! bantal tu lembut je . sedap pegang .


korang boleh follow Eka nie di Instagram dia kat bawah nie . macam biasa Eka nie memang friendly . senang nak berbincang . apa yang korang nak, Inshaallah Eka akan cuba hasilkan yang terbaik . no worry :)

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com