Acutera Western, Padang Polo, Ipoh

bertemu kembali dalam entry jalan-jalan cari makan ! hahahaha . kali nie ika nak share satu lagi tempat makan yang best di Ipoh . kedai makan nie di D'Polo Cafe Lan's Catering . dekat Padang Polo, Ipoh nie ada satu cafe lebih kurang macam foodcourt la . dalam tu ada macam-macam gerai makan . salah satunya ialah Acutera Western . 

acutera kalau dalam loghat kelantan ialah cuba try . hehehe


Waktu Operasi :
6.00 petang - 12.00 tengah malam

No Telefon :
0111-9786669





disebabkan kat dalam D'Polo Lan's Catering nie banyak gerai makan, ika dengan kawan ika decide untuk cuba sikit sahaja tapi banyak gerai kami cuba . so, untuk Acutera Western nie kami try diorang punya Chicken Chop .

ika nie memang suka makan chicken chop . so, ika boleh kategorikan chicken chop diorang sangat sedap ! dan ika rasa servis diorang pon laju walaupon ramai pelanggan . takde la korang kena tunggu lama untuk dapatkan makanan korang tu nanti .

selamat mencuba ! :P
Read More

50 days to go


50 hari lagi . persiapan pon Alhamdulillah hampir siap semuanya kecuali untuk kenduri . sekarang masa untuk selesaikan borang-borang untuk nikah . moga dipermudahkan untuk ika dan tunang ika . Inshaallah ^^
Read More

4 Bulat

dah lama tak update entry sejak di'sound' . wakakakakaka . kali nie muncullah entry lagik walaupon kejadiannya dah lama . jadilah entry throwback . tapi takpe la kan ? asalkan ada jugak update walau secoet . ewahhh . 

kali nie nak update tentang 4 Bulat . 4 Bulat tu ape ? 4 bulat tu ika dengan kawan-kawan ika nie . masing-masing dah jadi bulat dan ada yang dah berjinak-jinak jadi bulat . hahahahaha ! masa masuk keje nie dulu semua tak berapa bulat . sekarang semua jadi bulat . wakakakaka




nie lah kawan ika masa lapor diri di tempat keje sekarang . lapor diri sama-sama tapi lepas tu semua dok daerah lain-lain . nak hangout sekali pon bukan senang . hahahaha ! sorang kat Tapah . sorang kat Batu Gajah . sorang kat Seri Iskandar dan ika kat Ipoh :P

kerana ika seorang yang bulat, habis semua yang tiga tu pon kena jadi bulat jugak . hehehe . btw, big thanksss untuk diorang sebab sudi temankan ika shopping barang kahwin ^^

50 days to go ~
Read More

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com