favourite !

nampaknya owner blog nie dah mula abaikan blog . kikikiki . seriously memang tak sempat dah sekarang nak mengadap benda nie . nak curi-curi masa untuk update pon tak sempat . asyik keje je memanjang T_T

banyak benda yang nak diceritakan dalam blog nie . cuma masa yang takde . ke hulu ke hilir . masuk ofis pon jarang-jarang . bile masuk ofis, tak sempat pon nak curi-curi update blog . keje menimbun . blerghhh . tapi seronok ! hehehe


dalam pada dok ke hulu ke hilir tu sempat lah jugak merasa nasi kerabu since balik Kelantan pon mesti kejap je . tak sempat nak merasa nasi kerabu nie bila balik kampung . ade sekali tu ika site visit belah-belah gerik . so, dapatlah merasa nasi kerabu nie . seriously memang sedappppp sangat ! bukan kerana ika terlalu lapar masa tu . tapi memang sedap . malangnya ika lupe nama kedai tu . hahahaha ! :P

till then,
xoxo
Read More

Resort World Genting, Genting Highlands

kali nie ika nak share hotel yang ika menginap sepanjang bengkel laporan bulan lepas tu . ika menginap di Resort World Genting, Genting Highlands . hotel nie bukan nun di atas puncak genting tu . hotel nie kat bawah sajo . sebelum naik ke atas, korang akan jumpe hotel nie dulu .



meh tengok bilik yang ika menginap :P







seriously bilik nie memang luassss hoi ! boleh la nak golek ke sana ke sini . pastu patah balik, pastu golek lagi . hahahahaha ! yang ika dapat nie tingkat 21 kot . ika pon dah lupa T_T



bila waktu pagi je, mesti sejuk sampai ke tulang . hukhuk . syok tidoqqq tapi kena pegi bengkel la ika hoi :P

till then,
xoxo
Read More

Genting Skyway, Genting Highlands

lamanyeee baru nak update entry ika pegi Genting Highlands ! hahahaha . dah berkulat ika peram entry nie . tapi nak update jugaklah walaupon seciput . alang-alang ika dah ada kat Genting Highlands, ika ikutlah geng-geng nie pegi jalan-jalan kat indoor punye di Genting Highlands nie .

kitorang gerak dari hotel lepas makan malam . dari hotel kitorang gerak naik kete then  pegi ke tempat yang nak naik cable car tu . kitorang naik sebelah malam . so, takde pape pemandangan yang menarik untuk dihayati selain daripada malam yang gelap gelita . hahahaha ! :P

Alhamdulillah, ika bukan jenis yang gayat pada ketinggian . ika cuma takut pada hantu 'jadian' . hahahaha . ika ikut geng-geng nie . sekali diorang pegi masuk rumah hantu . ika awal-awal dah cakap yang ika taknak masuk rumah hantu sebab ika memang takut benda-benda camtu . waaaaaaaaaaaa . pasrah masuk jugak :(



thanks for the great memory walaupon guwa ditertawakan berdekah-dekah ! hahahahaha ! lepas nie memang tak laaa ika nak masuk rumah hantu lagi . orang yang menyamar jadi hantu tu lagi menakutkan dari hantu . diorang nie lagi tahu kita nie takut, lagi diorang dok pekena . haihh la hantu jadian T_T

btw, ade jugak kenangan kat Genting Highlands :P

till then,
xoxo
Read More

Selamat Hari Pekerja

blog sudah mula terabai lagik . dah sebulan tidak berupdate . sadissss hoi . nak buat camne . seriously memang tak sempat langsung nak taip entry walhal banyak benda nak disharekan dalam blog nie . hari nie gagahkan jugak taip entry dan ika nak ucapkan 'Selamat Hari Pekerja' buat semua yang bekerja . heee


dan ika masih di office menyiapkan kerja-kerja yang tertunggak . kuikuikui . curi masa kejap update blog . hahahaha ! sempat lagi tu :P


till then,
xoxo
Read More

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com