#Nuffnang8irthday | INVITATION

minggu lepas dapat emel dari Nuffnang . ye . minggu lepas lagi . tapi baru sekarang nak update . den sibuk sangat haih sekarang nie . ke hulu ke hilir . so, curilah masa kejap update blog yang dah terabai nie .


Event details:
Date : 21st March 2015
Time : 10am – 2pm

Nuffnang invite untuk join Nuffnang 8 Birthday . so, event tu akan berlangsung pada 21 Mac which is esok la . hahahahaha ! dan event tu ada tema pakaian ye . dengan bertemakan 1960s' Fashion, ika rase mesti meriahhhh . nak pegi tapi alahai macam rushing pulak ika rasa .

lagi pulak ika seriously tak pernah pon join mana-mana event yang Nuffnang anjurkan walaupon dah bape kali dapat invitation . kikikiki . memang la rasa macam nak pegi tapi segan . ehhh . tengok la camne nanti . ada rezeki, jumpa lah ika kat sana :P

btw, Happy Birthday Nuffnang . baru je ika cashout tadi .

Love,
xoxo


Read More

Random CPUV . terima kasih NUFFNANG

dah lama tak update mengenai cpuv di blog ika nie . yes . sangat lama sebenarnya . dan ika dah pon delete segala bagai entry mengenai cpuv yang ika update selama nie . ika sudah tidak mengira lagi berapa cpuv setiap kali ade cpuv baru yang masuk . kenape ? biarlah menjadi rahsia ika . ewahhhh :P


dalam pada tak update pasal cpuv tu, ika check jugaklah earning ika kat nuffnang . sajalah kan nak tengok perkembangan . blog nie pon dah terabai sejak ika terjebak dengan segala bagai segmen, contest dan giveaway kat blog satu lagi . kikiki . seronok pulak join benda macam tu . dapat ramai kawan baru .

kalau korang tengok gambar kat atas tu, cpuv yang tengah 'On Going' tu adalah dalam 15 ketul . banyak kan ? dan kalau korang perasan, semuanya cpuv yang sama . jadi double . ada satu cpuv je yang tak double . korang jangan tanya ika kenape jadi macam tu sebab ika sendiri pon masih tertanya-tanya . hehehe

berita menyedihkan bagi ika bilamana check nuffnang yang sebelum nie hilang . ika lupa ika letak kat mana . check tu yang ika cashout tahun lepas . saja nak peram dulu . hahahaha . sekali hilang terus haaaaa . doakanlah moga ika dapat jumpa balik check ika tu walaupon nilai nya tak seberapa tapi berbaloi la dengan usaha ika selama nie membangunkan blog yang makin lama makin goyah ditelan arus . hahahahaha ! ayat kemain :P

till then,
xoxo
Read More

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com