Throwback 2015 | Januari - Jun


meh la ika throwback sikit apa yang berlaku pada ika sepanjang tahun 2015 . untuk entry nie, ika akan update throwback bulan Januari sehingga Jun . selebihnya next entry ye . nampak sangat tahun 2015 nie banyak kejadiannya . hahaha ! :P

JANUARI

rasanya tahun nie bulan Januari takdak something special macam selalu . yang ada cuma something yang tak special yang pasti akan diingati untuk jangka masa yang lama . melupakan memang susah .

FEBRUARI

pengalaman cabut gigi yang tak dapat dilupakan . tak pernah ika sakit gigi sampai camtu sekali . hahahaha ! akhirnya, terpaksa la jumpa doktor gigi dan kasi cabut itu gigi daripada ika tido malam tak lena sebab sakit punya hal . tq doktor ! :P

boleh baca kat SINI :)

lepastu, rumah sewa ika pulak diceroboh . Alhamdulillah, takde pape berlaku pada ika dan Alhamdulillah sebab takde pape barang ika yang hilang cuma rumah agak bersepah .

boleh baca kat SINI :)

good news untuk bulan Februari bila ika dibawa berjumpa dengan bakal family baru ika . Inshaallah . bulan nie la dia bawak ika balik rumah mak dia . kenalkan pada family dia . perasaan masa tu ? memang cuak la . kahkahkah ! :P

boleh baca kat SINI :)

MAC

untuk bulan mac, ika tak banyak update sebab ika masa tu dalam proses untuk pindah masuk ke kuarters . disebabkan kuarters yang ika dapat tu, orang lama dah keluar lebih 6 bulan, ika terpaksa ke JKR Mekanikal untuk buat permohonan sebelum ke TNB . diorang akan datang rumah dan check sama ada rumah tu masih selamat atau tak elektrik tu . lepas dah dapat kelulusan, baru ika boleh ke TNB untuk buat penyambungan elektrik . sangat memenatkan sebenarnya .



untuk bulan mac nie ika ada join Bengkel Penyelarasan Penerbitan Laporan Tahunan JAKOA 2014 di Genting Highlands . first time p genting . wehuuuuu :P

boleh baca kat SINI :P


 APRIL

officially dok rumah baru iaitu kuarters kerajaan . kahkahkah ! makanya dipotongnya lah elaun rumah . hahahaha .untuk bulan april nie, ika ada join Taklimat PTJ Pelaksanaan GST di dalam Sistem ePerolehan di Sungai Petani, Kedah . first time jugak sampai sungai petani . hahahaha ! :P

boleh baca kat SINI :)


then, ika ada family trip . untuk tahun 2015, kitorang berjalan-jalan ke Cameron Highlands . bawak anak buah ika dua orang tu p cameron . kemain seronok diorang . aunty deme pon seronok jugak . lalalalala . serioulsy memang banyak sangat tempat yang kitorang pegi masa kat cameron nie . best woooo ^^

boleh baca kat SINI :)


bulan april jugak special sebab salah sorang kawan baik ika dah pon selamat bergelar seorang isteri . tahniah Basya dan Dzul .

boleh baca kat SINI :)


MEI

untuk bulan mei, ika terlibat dengan Mini Karnival Usahawan Orang Asli (Zon Utara) di Mydin Mall Meru, Ipoh . karnival nie selama 4 hari . makan 4 hari lah ika berkampung di mydin tu . tapi seronok sangat sebab macam-macam aktiviti ada kat sana :)

boleh baca kat SINI :)


JUN

special untuk bulan Jun . hahahaha ! special sangat . bulan Jun, ika selamat bertunang dengan suami ika sekarang nie . kami bertunang pada 7 Jun di Kuantan, Pahang . Alhamdulillah, kami selamat menjadi tunangan selama 5 bulan .

boleh baca kat SINI :)


ok done untuk Januari sehingga Jun . jumpa next entry pulak :P

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com