Sumo Kitchen D' Polo, Ipoh

updating again . .

kali nie ika nak share satu lagi tempat makan yang menarik di sekitar Ipoh . tempat yang sama macam dalam entry Acutera Western, cuma kedai yang berlainan . sebelum nie ika dah update chicken chop Acutera Western kan ? so, meh ika share dengan korang menu Sumo Kitchen pulak .

Sumo Kitchen

Waktu Urusniaga : 5.00 ptg - 12.30 malam
Setiap Hari kecuali Hari Khamis
https://www.instagram.com/sumokitchen/


nie lah depan gerai Sumo Kitchen nie . stall yang sangat menarik . so, untuk malam tu ika order sebijik burger yang mana ika pon dah lupa nama burger tu . hahaha




seriously burger nie memang sedap . ika nie memang kurang sikit bab makan sayur tapi malam tu ika boleh habiskan segala bagai sayur yang ada kat burger tu ! hahahahaha ! nampak sangat sedap . makan sayur pon dah tak sedar :P

2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com