Plan B, Ipoh

entry kali nie nak share pasal kedai makan lagik . hehehe . entry tertangguh . nak taknak kena buat jugak . kenangan. walaupon dah dua bulan berlalu . kikiki . so, meh la ika share dengan korang satu lagi tempat makan yang menarik di Ipoh nie .



Alamat :
Plan B
Sekeping Kong Heng,
75, Jalan Panglima,
30000 Ipoh, 
Perak

No Telefon :
05-2498286
  

  



kat atas nie antara menu yang ika dengan kawan ika tu try . not bad sebenarnya . tapi disebabkan kami nie pesen makan makanan melayu ye memanjang, rasa lain sikit la . hahahaha ! tapi kalau korang jenis yang sukakan makanan western, memang sedap .

tempat nie sebenarnya menarik . di kawasan sekitar Plan B nie korang boleh tangkap gambar yang menarik . then, ade jugak la kedai-kedai lain yang ada kat situ . so, lepas makan, boleh la korang jalan-jalan di sekitar kawasan Plan B nie .

2 comments:

  1. nyummy...sdpnya..unik nama plan b..hihi

    nak jd bloglist sha? jom exchange..komen dekat sini..thanksss
    http://www.opzzpinky.my/2015/12/blog-refreshed.html

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com