GIVEAWAY POCKET CALENDAR NEW YEAR 2016 by www.nooratikahramli.com

Assalamualaikum :)

Inshaallah hari ini ika akan buat satu giveaway untuk pembaca blog ika . memandangkan ika baru je kahwin dan untuk majlis kahwin ika tu ika ade tempah pocket calendar untuk tetamu . dan masih lagi berbaki . so, ika nak hadiahkan pulak untuk pembaca blog ika yang bertuah .


untuk giveaway nie ika akan pilih secara random 50 blogger bertuah untuk ika poskan pocket calendar nie . untuk itu korang kenalah ikut beberapa langkah untuk join giveaway nie . simple sangat :)


1. buat satu entry dengan tajuk GIVEAWAY POCKET CALENDAR NEW YEAR 2016 by www.nooratikahramli.com

2. copy banner kat atas nie dan linkkan ke entry nie.

3. follow blog www.nooratikahramli.com

4. tinggalkan link entry anda di entry ika nie :)

22.12.2015 - 31.12.2015
DONE :)

Buat entri yang bertajuk "Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com" , copy banner di atas then letak kat entry korang yea. Lepas tu, korang nak buat netry apa saje, terpulang..taknak buat pun tak apa asalkan entry korang link ke GA nih .. Follow blog Honeyonnee.Com LIKE Facebook Page honeyonnee.com by scheetah klik Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com dan tekan button SHARE Bila dah selesai semua di atas, sila tinggalkan URL entry korang kat kotak komen entry ini. Syarat-syaratnya simple je untuk FACEBOOKER (wajib buat tau..) : LIKE Facebook Page honeyonnee.com by scheetah

Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
Buat entri yang bertajuk "Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com" , copy banner di atas then letak kat entry korang yea. Lepas tu, korang nak buat netry apa saje, terpulang..taknak buat pun tak apa asalkan entry korang link ke GA nih .. Follow blog Honeyonnee.Com LIKE Facebook Page honeyonnee.com by scheetah klik Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com dan tekan button SHARE Bila dah selesai semua di atas, sila tinggalkan URL entry korang kat kotak komen entry ini. Syarat-syaratnya simple je untuk FACEBOOKER (wajib buat tau..) : LIKE Facebook Page honeyonnee.com by scheetah

Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
Buat entri yang bertajuk "Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com" , copy banner di atas then letak kat entry korang yea. Lepas tu, korang nak buat netry apa saje, terpulang..taknak buat pun tak apa asalkan entry korang link ke GA nih .. Follow blog Honeyonnee.Com LIKE Facebook Page honeyonnee.com by scheetah klik Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com dan tekan button SHARE Bila dah selesai semua di atas, sila tinggalkan URL entry korang kat kotak komen entry ini. Syarat-syaratnya simple je untuk FACEBOOKER (wajib buat tau..) : LIKE Facebook Page honeyonnee.com by scheetah

Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
pocket calendar ^^

kat atas nie lah pocket calendar yang ika akan hadiahkan untuk korang . kecik je . boleh letak dalam purse / wallet korang . nama pon pocket calendar kan ? mestilah kecik . hehehe . kalau kurang 50 orang yang join, semua yang join tu akan dapat pocket calendar nie . Inshaallah :)

64 comments:

  1. pokcik join..

    http://www.pokcikblogger.com/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  2. fizah join..
    http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  3. http://theonlygirl98.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  4. Tips blogger join juga tau ! ^^

    http://seronokbelajarbuatblog.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  5. shawal join.. :)

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  6. yanie join. http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  7. http://qistinalebleb.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  8. YANA join jugak

    http://cikpinky2704.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  9. http://umikasum.blogspot.com/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  10. sy join

    http://anisyamir7lee.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  11. saya join :)

    http://masitaeyta.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  12. Salam..Terima kasih ye sudi invite dlm blog kite
    saya join tauu

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  13. Done follow and join your GA . :D

    http://beehaazman19.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  14. ciksu join juga
    http://lobaksusue.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  15. dah join..
    :-)
    http://mummyayu.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  16. done join :D
    http://littlesnorlax.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  17. Anis join :D
    http://muffincokelatcinta.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  18. http://norminieza.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    Done..:)

    ReplyDelete
  19. http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html
    join!

    ReplyDelete
  20. assalam pengantin baru...hakak joint yek...hihi..

    http://contestmamanureenaufal.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  21. Saya join ^^

    http://meurametsuu.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  22. asalam saya datang follow blog ya..tahnia ramai join

    ReplyDelete
  23. http://ilyamaisara.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar.html

    ReplyDelete
  24. Alhamdulillah..

    dah up posting
    dah follow :)

    salam kenalan

    http://ilyamaisara.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar.html

    ReplyDelete
  25. Saya join :)

    http://diarybudaktinggi.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  26. http://messarah.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  27. JOIN

    http://jmbelog.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  28. Saya join :)
    http://franntsh.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  29. http://adrianaawing25.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  30. As salam, abam kie pun join gak.

    http://www.zukidin.com/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  31. Terima kasih daun keladi...saya pun join http://www.keladionline.com/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html?m=0

    ReplyDelete
  32. join
    http://www.kisahsidairy.com/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  33. http://fakmal0.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    Saya join .

    ReplyDelete
  34. Sab join ye ^_^

    http://bluechoralpearl.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  35. jln2 sini..

    nk join jugak..

    http://macammacamcite.blogspot.com

    ReplyDelete
  36. Join ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  37. Saya join ya ~! ^O^
    http://farah-atiqah98.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  38. join

    http://itsmelyya.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  39. join

    http://itsmelyya.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  40. Join... :)

    http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  41. Assalamualaikum.. Join jugak ~

    http://miamorzafirah.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  42. join jugak....

    http://macammacamcite.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  43. sy dah joinnnnn ^^

    http://ayubarbydol.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  44. Saya join ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  45. Saya join ya ~! ^o^
    http://farah-atiqah98.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  46. http://fakmal0.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    Saya join

    ReplyDelete
  47. join...

    http://macammacamcite.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  48. http://messarah.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  49. join! :D

    http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  50. Sal join ya:

    http://www.kisahpondokkecil.com/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  51. Assalamualaikum... saya join, ya. ^_^

    http://kupukupupurple.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  52. joined :D :D

    http://nrjan.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  53. salam tikah =)
    yaya join juga ni ye...heee

    http://tentangyaya.blogspot.com/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  54. salam sy join ya :)
    http://sweetsmelodypinky.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  55. join

    http://husnadirah.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete
  56. join ^^

    http://ckecilberbicara.blogspot.my/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com