Acutera Western, Padang Polo, Ipoh

bertemu kembali dalam entry jalan-jalan cari makan ! hahahaha . kali nie ika nak share satu lagi tempat makan yang best di Ipoh . kedai makan nie di D'Polo Cafe Lan's Catering . dekat Padang Polo, Ipoh nie ada satu cafe lebih kurang macam foodcourt la . dalam tu ada macam-macam gerai makan . salah satunya ialah Acutera Western . 

acutera kalau dalam loghat kelantan ialah cuba try . hehehe


Waktu Operasi :
6.00 petang - 12.00 tengah malam

No Telefon :
0111-9786669





disebabkan kat dalam D'Polo Lan's Catering nie banyak gerai makan, ika dengan kawan ika decide untuk cuba sikit sahaja tapi banyak gerai kami cuba . so, untuk Acutera Western nie kami try diorang punya Chicken Chop .

ika nie memang suka makan chicken chop . so, ika boleh kategorikan chicken chop diorang sangat sedap ! dan ika rasa servis diorang pon laju walaupon ramai pelanggan . takde la korang kena tunggu lama untuk dapatkan makanan korang tu nanti .

selamat mencuba ! :P

1 comment:

  1. Sedap nya tgk chicken chop tu... huhuuu.. btw saja blogwalking and follow you back sebab awak pernah masuk GA saya before ni. Thanks ya!

    Feel free to singgah and baca new blog entry sy http://minjee08.blogspot.my/2015/11/gaji-dah-masuk-jom-shopping-dorothy.html

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com