4 Bulat

dah lama tak update entry sejak di'sound' . wakakakakaka . kali nie muncullah entry lagik walaupon kejadiannya dah lama . jadilah entry throwback . tapi takpe la kan ? asalkan ada jugak update walau secoet . ewahhh . 

kali nie nak update tentang 4 Bulat . 4 Bulat tu ape ? 4 bulat tu ika dengan kawan-kawan ika nie . masing-masing dah jadi bulat dan ada yang dah berjinak-jinak jadi bulat . hahahahaha ! masa masuk keje nie dulu semua tak berapa bulat . sekarang semua jadi bulat . wakakakaka




nie lah kawan ika masa lapor diri di tempat keje sekarang . lapor diri sama-sama tapi lepas tu semua dok daerah lain-lain . nak hangout sekali pon bukan senang . hahahaha ! sorang kat Tapah . sorang kat Batu Gajah . sorang kat Seri Iskandar dan ika kat Ipoh :P

kerana ika seorang yang bulat, habis semua yang tiga tu pon kena jadi bulat jugak . hehehe . btw, big thanksss untuk diorang sebab sudi temankan ika shopping barang kahwin ^^

50 days to go ~

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com