Sijil Kursus Kahwin | Rosak

sebelum nie kan ika penah update entry ika pegi Kursus Perkahwinan . lepas balik dari kursus tu kan ika jatuh motor dan hasilnya sijil kursus kahwin ika tu rosak . dah terkoyak dan basah kena hujan . wuwuwuwu . kejap je ika sempat merasa sijil nie yang masih elok . lepas tu terus rosak .

lepas jatuh motor, benda pertama yang ika fikir ialah sijil kursus kahwin . hahahahaha ! lepas dah tengok sijil tu terus rasa down . ika pon tak tahu kenapa ika perlu rasa down . mungkin sebab ika fikir yang ika kena p kursus sekali lagi . kikikiki . padahal takde ape pon :P


sebulan lepas kejadian jatuh motor tu, barulah ika call semula tempat ika amik kursus kahwin tu . ika cerita la apa yang dah jadi . then, diorang mintak ika untuk datang ke ofis diorang untuk amik surat daripada diorang . surat tu ika kena bawak ke Pejabat Agama Islam . tapi ada la caj yang dikenakan untuk amik sijil yang baru . tapi takpe la . demi sebuah sijil :)

10 comments:

  1. wahh ika dah ada pun sikil kursus kahwin
    sis masih belum ada pun

    jemput baca entri
    WATERPARK

    ReplyDelete
  2. itu sijil ke kertas bungkus nasi lemak... kesian betol la si ika ni.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  4. lagi senang bayar caj dari kene pi kursus balik
    dah 2 hari lak tu...tp bagusnya tambah ilmu dan mantapkan ilmu yg dah lama hampir lupa...hehehehhe'

    ReplyDelete
  5. Lahai..kesiannya, nasib baik tuan dia takde pape

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com