Hotel Sri Bintang, Gerik

baru-baru nie ika ada site visit di Gerik . kena bermalam kat sana . so, kami bermalam di Hotel Sri Bintang, Gerik . ika rasa hotel nie agak famous di Gerik nie dan selalunya fully booked . ika pon tak tahu kenapa . ehhh :P kat Gerik nie, kebanyakan hotel masih harga yang takde la mahal sangat . tapi kat sini tak banyak pilihan hotel .

Alamat :
No 1428, Jalan Cengal,
Taman Ibu,
33300 Gerik, Perak

Telefon :
05-7915178





ika bermalam kat hotel nie untuk dua malam . sepatutnya satu malam sahaja . tapi kerja tak dapat dihabiskan dalam masa satu hari, so tambah la lagi satu malam . 

bilik yang ika dapat untuk malam yang pertama tu, cantik sebab dapat tgk view jalan raya . wakakaka . tapi apa yang ika tak puas hati ialah jenuh nak dapat tgk tv . tekan tekan tekan satu siaran pon taknak keluar . last-last ika tidor je . hahahahaha ! pastu bilik untuk malam yang kedua tu ika dapat bilik lain . bilik nie takde masalah apa . ok . cun je . hehehe

kalau korang ada kerja di Gerik, boleh la cuba menginap di Hotel Sri Bintang, Gerik nie :)

2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com